Recherchebureau-hjh.nl
Menu
Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche door Recherchebureau HJH

Recherchebureau HJH is een initiatief van recherchebureau QUSO BV welke al jaren staat voor professioneel bedrijfsrecherche onderzoek in Nederland, maar ook in het buitenland.
Discretie en kwaliteit vormen de basis van onze bedrijfsrecherche diensten en met onze effectieve aanpak onderscheidt recherchebureau HJH ons van andere bedrijfsrecherche bureaus. Zie onderstaand een overzicht van de door ons aangeboden diensten:

Fraude onderzoek
Concurrentiebeding onderzoek
Ziekteverzuim fraude
Vertegenwoordiger controle
Diefstal personeel
Verborgen camera’s
Recherchediensten
Observatie personeel

QUSO BV beschikt over een vergunning van het Ministerie van Justitie en alle bedrijfsrecherche onderzoekers zijn in het bezit van de vereiste diploma’s. Op deze manier zijn onze bedrijfsrecherche onderzoeksrapporten al vele male van doorslaggevende waarde geweest!

Gedurende het onderzoek wordt u door uw vaste contactpersoon binnen recherchebureau HJH op de hoogte gehouden van het bedrijfsrecherche onderzoek. Verder wordt door recherchebureau HJH al de bevindingen in een gedegen rapportage verwerkt met adviezen hoe dergelijke bedrijfsfraude in de toekomst te voorkomen.

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsrecherche diensten?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@privedetective-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526