Recherchebureau-hjh.nl
Menu
Observatie personeel

Observatie personeel

Zowel voor prive als zakelijke onderzoeken kan de inzet van observatie zeer effectief zijn. Door het onopvallend schaduwen van de persoon worden de activiteiten in kaart gebracht en in een duidelijke rapportage verwoord met foto en video opnamen ter ondersteuning.

Zakelijke observatie onderzoeken
Observatie van een medewerker of een bepaalde locatie met behulp van foto- en videoapparatuur is een uitstekende manier om iemands activiteiten vast te leggen en eventuele bedrijfsfraude vast te stellen. Door training, ervaring en gebruikte middelen / voertuigen is het voor ons mogelijk iemands gedragingen ongezien voor u in kaart te brengen en duidelijk aan u te rapporteren. Zie het rechter menu voor onderzoek gericht op een specifiek fraude probleem.

Particuliere observatie onderzoeken
Veelal hebben observatie onderzoeken voor particulieren betrekking op de (ex)partner. Door onopvallend iemands activiteiten vast te leggen met foto en video opnamen leveren wij u het bewijs in overspel, alimentatie en overige particulieren onderzoeken. Door training, ervaring en gebruikte middelen / voertuigen is het voor ons mogelijk iemands gedragingen ongezien voor u in kaart te brengen en duidelijk aan u te rapporteren

Al ons observatie onderzoek wordt discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk observatie onderzoek. Recherchebureau HJH is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in elk type observatie onderzoek.

Wilt u meer informatie over onze observatie?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@privedetective-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526